COSTARICA SHB, 100% arabica
Chuť: Čokoláda a karamel s lehkou pomerančovou aciditou
Stupeň pražení: Střední
Stupeň kyselosti: Nízká
Vhodná příprava: Filtr, French press, Moka



COSTARICA SHB, 100% arabika
Káva pochází od malých farmářů z několika regionů vysočiny Central Valley. Pěstují se převážně odrůdy Caturra a Catuai, sklízí se ručně od prosince do dubna, dále jsou zpracovány mokrou metodou a sušení probíhá mechanicky. Káva má střední tělo, aroma kakaa a mandlí v chuti je sladká čokoláda, karamel s lehkou pomerančovou aciditou. Označení SHB ( Strictly Hard Bean) nesou kávy pěstované ve vysokých horských polohách v nadmořských výškách od 1350 m.n.m. Káva roste pomaleji, zrna jsou tvrdší a hutnější, kávy mají výrazné aroma a bohatou koncentrovanou chuť.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.